03.03.2010

Triks



Fortsatt går tiden med til å rive tapet fra gipsveggene. Hittil har vi brukt omtrent tre ganger så lang tid som om vi hadde hatt sponplater - til tross for at jeg har tatt en sjangs og trosset advarslene om å bruke vann. Vi er til og med gått over fra forsiktig spray til real svampevask, og i dag testet vi også eddi i vannet.

Jeg leser flere steder, spesielt på amerikanske og danske nettsteder, at hvis man vil unngå kjemisk tapetløser er det eddik som er trikset over alle triks.

Vel... det funket egentlig ikke. Tapetlim-rester i vannet fungerte faktisk bedre, fordi det fester seg i papiret og vi unngår at det renner av så fort.

(Plasterfjerner, som er omtrent samme stoff som kjemisk limfjerner er også testet, og det fungerte heller ikke bedre enn rent vann. Det gjorde bare lim og tapetrester til en ekkel grøt i stedet for flak.)

Dagens uhøytidelige avstemning gir forresten billige grytesvamper fra Rema ti av ti poen i konkurransen om beste verktøy. Og det kan komme bra med i morgen, når vi begynner å vaske limrestene av veggene vi har

Ingen kommentarer: